AIDA64 / Everest Plugin (GPU, CPU, Mobo sensors) 03/01/2012

All your questions about LcdStudio 2.0 Plugins

Moderator: LcdStudio2 Experts

Postby Ahodgey » Wed Oct 13, 2010 8:35 pm

Er... not sure what your asking there.... Anything to do with my plugin?
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Everest changes to aida64

Postby dunebuggy » Tue Oct 26, 2010 3:21 pm

hello Ahodgey,
Everest changes to aida64.
is it possible to modify the plug-in, so it can be used with aida64?

thanks for all you have done,
Gregor
dunebuggy
 
Posts: 6
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:12 pm

Postby Ahodgey » Sat Oct 30, 2010 11:15 pm

Bit confused by the software. Looks to be exactly like everest? Is it a rip off? Depends if it exposes its data like everest. Will take a look as planning to get back into developing but cant promise as to when I will do this.
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Postby Ahodgey » Sat Oct 30, 2010 11:18 pm

Just did some reading.

http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... p?t=260387

Makes me much more interested in developing it.

Will try and have something working by the end of the week
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Postby dunebuggy » Mon Nov 01, 2010 7:15 pm

@ Ahodgey,
yes, only the name had changed. The guy behind the program is still the same. So i hope, it is "easy" work for you to modify the plugin.

Thanks for helping,
Gregor
dunebuggy
 
Posts: 6
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:12 pm

Postby manus » Thu Nov 04, 2010 11:15 pm

Here the AIDA64 Plugin:
http://www.megaupload.com/?d=8IFDZ26H
Here the source code for AIDA64 Plugin (Visual Studio 2010):
http://www.megaupload.com/?d=Z389PF76
manus
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 14, 2008 10:28 am

Postby dunebuggy » Sat Nov 06, 2010 3:44 pm

@ Manus
Thank
dunebuggy
 
Posts: 6
Joined: Tue Oct 26, 2010 3:12 pm

Postby Ahodgey » Sun Nov 07, 2010 3:38 pm

Will fix mine up anyway and add it to this page. My Visual studio 2005 seems to have gone missing however so will do it tomorrow night.

A
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Postby manus » Sun Nov 07, 2010 8:14 pm

Ahodgey, I used your source, I just renamed all to AIDA64...
All credits are yours (sorry if it's not english...).
manus
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 14, 2008 10:28 am

Postby Ahodgey » Mon Nov 08, 2010 5:44 pm

no problems manus, just for personal interest as its been a while since I have done any coding and I want to get my visual studio environments up and running.
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Postby Ahodgey » Tue Nov 09, 2010 10:54 pm

Updated post #1 to include a link to the aida64 plugin.
Ahodgey
 
Posts: 49
Joined: Fri Apr 07, 2006 1:09 pm

Postby nam » Sun Nov 06, 2011 2:52 am

any chance of an update due to AIDA64 2.0 is out now?
nam
 
Posts: 9
Joined: Sat Oct 29, 2011 5:59 pm
Location: uk

Postby UNOPARATOR » Sun Nov 06, 2011 9:30 am

It should work fine between versions...

The previous update was mandatory because of the application name change from Everest to AIDA64...
UNOPARATOR
Homo Moderatus
 
Posts: 917
Joined: Tue Jul 19, 2005 7:11 pm
Location: Istanbul, Turkey

Postby Mostly Harmless » Sun Nov 06, 2011 11:19 am

i can confirm that.
plugin works well with aida64 2.00 too.
Mostly Harmless
 
Posts: 115
Joined: Thu Jan 25, 2007 3:49 pm
Location: Budapest, Hungary

Postby nam » Sun Nov 06, 2011 3:34 pm

it does work great but there is alot that does not work the network section i tried most and none read the send or receive of the bandwidth of the internet connection i just think it may need a tweak there.
nam
 
Posts: 9
Joined: Sat Oct 29, 2011 5:59 pm
Location: uk

PreviousNext

Return to Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron