G15 display question

All your questions about LcdStudio 2.0 Plugins

Moderator: LcdStudio2 Experts

Zadian
Posts: 1
Joined: Tue Jan 18, 2011 11:36 am

G15 display question

Postby Zadian » Tue Jan 18, 2011 11:39 am

I have the g15 and for a week it showed in the LCD what my CPU and RAM usage was in %. I restarted my computer today and now its gone. I just want this back and im to stupid to figure out how i did it to start. if anyone can help that would be great. if not please link or tell me how to do this useing LCD studios. Thank you.

parasite64
Posts: 20
Joined: Tue Dec 28, 2010 6:04 am

Postby parasite64 » Tue Jan 18, 2011 12:52 pm

Well, it's either you have an applet they tells you this information, or you have a file in LCDStudio that shows you that kind of information.

IF you want to create your own, just load up LCDStudio, add the information you want/need (have a look in: Data View > System Information) and you can just click and drag it across to the main screen and it will get that information. If you'd like me to put together a simple layout for you, feel free to ask :)
iTunesExtender | MSNExtender (under development)


Return to “Plugins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest